Tervetuloa silti!

Internetin ihmemaassa lienee miljoonia blogeja. Aionkin nyt kantaa oman korteni kekoon ja julkaista sellaisen itsekin. Blogiani yhdistänee muihin ainakin se, että suurta lukijakuntaa se ei varmaankaan tavoita. Jotenkin vaan minusta tuntuu, ettei kukaan - en minä eikä ketään muukaan - ole myöhemmin kiinnostunut 17-vuotiaan lukiopojan tunteenvuodatuksista. Sillä ei kuitenkaan ole edes suurta merkitystä, on vaan ihan mukavaa, että saan (kovin hiljaisen) ääneni edes vähän kuuluville. Ja kai tämä jotain muotiakin on.

On varmastikkin suotavaa kertoa alkuun myös palanen historiaani. Ensimmäiset soluni ovat jo yli 18 vuotta vanhoja ja 21. 9. 1990 päätin tulla kovalla hopulla testailemaan ulkoilmaa. Ensimmäiset hengenvetoni sain ottaa TYKS:issä. Vajaan seitsemän vuoden kuluttua olinkin jo pitäjäni ala-asteella ja lähes toisen samanpituisen ajanjakson jälkeen yläkoulussa. Yläkoulusta tie vei kivenheiton päähän lukioon ja sillä tiellä olen edelleen. Suunnitelma A:n mukaan vielä vuoden ja yhden viikon verran. Sen jälkeisestä elämästäni en osaa sanoa paljoakaan mutta suunnitelmia on kyllä.

Kiinnostukseni on urheilu. Itse harrastan melko säännöllisesti kuntoilua sekä salibandyä. Toisinaan tykkään pelata myös jalkapalloa mutta sen voisi laskea pikemminkin liikunnaksi. Kilpatasolla en lajia koulunkäynnin lomassa oikein ehdi enkä edes viitsi harrastaa. Mukavaa se on kuitenkin välillä vähän potkiskelemassakin käydä. Harrastakseksi voitaneen laskea pienimuotoinen vedonlyönti, sillä senkin parissa aikaa tulee jonkin verran vietettyä. Vuoden 2008 aikana olen vedoissani siinä määrin ainakin onnistunut, että saldo on ainakin jonkin verran plussalla. Stay tuned for high-odd picks!

Edellä mainittuun virkeeseen onkin hyvä lopettaa. Elämäni neljänneksi viimeinen koeviikko on täydessä käynnissä: huomenna vuorossa on englannin koe. Työnsarkaa on luvassa yllin kyllin.

Jos esittelyni kouraisi edes jollakin tavalla sydäntäsi, poikkea ihmeessä käymään täällä uudemmankin kerran. Etenkin jos sydämesi lähellä on juuri urheilu. Tai huono / mauton / muuten vaan heikko huumori.